Trei spectacole pe zi la Delfinariu

Trei spectacole pe zi la Delfinariu
19 septembrie 2016 Printează articolul

S-a încheiat sezonul estival, astfel că delfinii Ni Ni şi Chen Chen şi-au scurtat programul reprezentaţiilor. De la cele patru reprezentaţii zilnice în sezonul estival, simpaticii delfini se joacă acum doar de trei ori pe zi.

Locuri duble pentru spectatori

Graţie noului bazin al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa , Ni Ni şi Chen Chen, vedetele Delfinariului din inima litoralului românesc se vor juca mai în voie în cadrul spectacolelor oferite celor care iubesc aceste frumoase şi inteligente mamifere. Chiar şi în extrasezon, o trecere pe la Delfinariu este o ocazie perfectă de a vă duce copiii într-un loc care îi va face să murmure de plăcere, spectacolele delfinilor fiind încântătoare şi pentru adulţi.
În noul delfinariu, locurile oferite spectacorilor sunt mai mult decât de duble, ajungând la 1.348, faţă de 600 câte erau în vechiul delfinariu.

Orele de reprezentaţie la Delfinariu

Trei spectacole pe zi la Delfinariu

Până pe 30 septembrie 2016, reprezentaţiile la Delfinariu sunt de luni până duminică, la orele 11:00, 15:00 şi 18:00. Tariful pentru vizitarea complexului (spectacol la delfinariu, vizitare microrezervaţie şi păsări exotice) este de 20 de lei pentru adulţi şi de 5 lei pentru elevi şi studenţi. Pentru copiii cu vârsta sub 7 ani intrarea este liberă.
Cei care vor să viziteze doar Microrezervaţia vor scoate din buzunar 8 lei (adulţi) sau 2 lei (elevi şi studenţi), tarifele pentru Planetariu fiind de 4 lei (adulţi) sau 1 leu (elevi şi studenţi). Copiii cu vîrsta până la 7 ani intră gratuit la delfinariu, microrezervaţie, planetarium sau acvariu. Adică îşi pot însoţi gratuit părinţii. O altă atracţie a litoralului o constituie Acvariul, la care tariful de acces este următorul: 10 lei – adulţi; 2 lei – elevi şi studenţi.
La Planetariu, tot în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, situat pe B-dul Mamaia nr. 255, în Constanţa, demonstraţiile sunt zilnic, la orele 10:00, 11:30, 13:30, 15:30 şi 16:30. Accesul în Planetariu este permis copiilor peste 5 ani.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu