Şase târguri la Romexpo

Şase târguri la Romexpo
11 octombrie 2016 Printează articolul

De miercuri, 12 octombrie şi până sâmbătă, 15 octombrie, Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti este gazda a nu mai puţin de şase târguri, anume: TIB, TransLogistica, RAILF – Romcontrola, Târgul de produse tradiţionale, Expoenergie şi Inventika.

TIB-ul, tradiţie de 46 de ani

Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti (TIB) este un eveniment simbol pentru Romexpo şi o manifestare de anvergură pentru economia naţională. A fost organizat prima dată în 1970, iar din anul 1993 este certificat la nivel internaţional de către Asociaţia Globală a Industriei de Târguri – UFI şi este inclus în rândul celor mai importante târguri tehnice la nivel internaţional.
Cum este târg dedicat tehnologiilor şi echipamentelor industriale, în cadrul TIB vor fi expuse tehnologii laser, robotică, maşini unelte şi masini industriale multifuncţionale, produse cu design inovativ, pompe, compresoare şi echipamente hidraulice, produse ITşsi de software.

TransLogistica

Dedicată produselor şi soluţiilor de inovative din transporturi comerciale, expedieri de mărfuri şi canale logistice, TransLogistica este cea mai importantă expoziţie de logistică şi transport din România şi din Europa de Est şi Sud Est. Expoziţia poate fi vizitată până sâmbătă, inclusiv, la ora 16:00.

RAILF – Romcontrola

Târgul de Automatizări, Instrumentaţie şi Echipamente de Laborator (RAILF – Rmcontrola), care se va desfăşura, de asemenea, la Romexpo, pavilionul C4, reprezintă cel mai important eveniment din România dedicat ariilor tematice din următoarele domenii:
• Automatizări (Process Automation, Factory Automation, Software Industrial, Automate Programabile).
• Roboţi Industriali.
• Acţionări (electrice, hidraulice, pneumatice).
• Măsurări & Senzori.
• Componente electronice/electrice.
• Echipamente de Laborator (Analiza/Controlul calităţii, Biotehnologie/Diagnosticare, Tehnologie de Laborator)
Educaţie. Transfer de cunoştinţe.

Să gustăm şi bucate tradiţionale

Pe lângă roboţi, servicii de logistică, echipamente industriale etc., în mijlocul toamnei nu strică să ne alintăm şi papilele gustative. Lucru extrem de simplu, având în vedere că tot mâine, 12 octombrie, la Romexpo se deschide şi Târgul de Produse Tradiţionale. În căsuţele de pe Aleea Negustorilor se vor reuni atât expozanţii de produse alimentare tradiţionale, cât şi meşteşugarii şi comercianţii de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii. Vizitatorii vor putea petrece momente de relaxare, savurând şi achiziţionând produse autentic româneşti din Ardeal, Maramureş, Bucovina şi Muntenia, realizate în serie mică, după reţete tradiţionale. Vizitatorii pot să cumpere şi pentru acasă cârnaţi afumaţi, murături dupa reţeta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceţuri, prăjituri şi ciocolată de casă, alune şi migdale pralinate, mere glazurate, vinuri alese, pâine de casă, zacuscă, caşcaval de casă, costiţă de oaie, brânză de burduf şi telemea de oaie etc.

ExpoEnergiE

Un alt târg este ExpoEnergiE, manifestare adresată pieţei energiei şi industriei de petrol şi gaze. Practic, o platformă de interacţiune pentru specialiştii din domeniu, scopul principal fiind promovarea potenţialului local.

INVENTIKA

O altă manifestare care poate atrage interesul vizitatorilor este INVENTIKA. Un salon care se adresează inventatorilor, cercetătorilor, academicienilor şi tuturor celor care împărtăşesc ideea că inovaţia este motorul pe care se bazează evoluţia. Ideile unice, tehnologiile de ultimă oră şi proiectele inovatoare vor fi punctele de atracţie ale INVENTIKA.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu