26 de sporturi la Tiger Classic Bucharest 2016

26 de sporturi la Tiger Classic Bucharest 2016
29 august 2016 Printează articolul

Între 2 şi 4 septembrie, la pavilionul expoziţional Romexpo din Bucureşti va avea loc a X-a ediție a Tiger Classic, eveniment care aliniază 26 de sporturi. În organizarea Mens Mentis, competiția are din acest an o nouă concepție. Este vorba de un adevărat festival al sporturilor, festival care se va desfășura pe o suprafaţă de peste 8.500 de metri pătraţi şi va alinia la start 26 de sporturi olimpice și neolimpice.

Concurs de Bodybuilding și fitness

Elementele de noutate ale ediţiei din acest an se referă la următoarele: expoziția dedicată fitnessului (echipamente, produse de nutriție și aparate revoluționare), o zi dedicată în totalitate businessului, concursuri adresate sportivilor amatori și participanților ocazionali, antrenamente cu instructori europeni celebri și sportivi consacrați, precum și concursuri dedicate sportivilor profesioniști.

Evenimentul principal al competiției îl va reprezenta concursul de Bodybuilding și fitness, dotat cu premii de 30 000 de euro. Finala campionatului european Team Challenge, care se adresează celor mai puternici oameni din lume, include peste 50 de meciuri de mixt martial arts (MMA), organizare sub egida promoției RXF.
Aceste evenimente sportive se vor bucura de prezența următorilor invitaţi celebri: Zidrounas Savicas(cel mai puternic om din lume-Strongman) şi Herb Dean (unul dintre cei mai buni arbitri MMA din lume), Meszaros Laszlo (multiplu campion mondial și recordman la împins de la piept RAW-307,5 kg), Toldi Suzy (IFBB PRO), Kathi Bela (campion mondial Bodybuilding), Csuhai Janos (campion Olimpia amatori), Toth Daniel (IFBB PRO), Kiss Jeno (IFBB PRO). Acestora li se vor adăuga nume consacrate din lumea sportului românesc, precum Alexandru Lungu, Serbiu Breb, Dragoș Popescu.

Competiţii şi demonstraţii

Alături de sporturile prezentate mai sus, festivalul va găzdui competiţii şi demonstraţii de arte marţiale, tir cu arcul, indoor rowing, haltere, crossfit, street workout, indoor cycling cu 100 de biciclete, skandenberg, fotbal american, fitness maraton, clase de aerobic, auto moto, airsoft și mas-wrestling. În cadrul festivalului se vor înregistra, desigur, şi tentative de doborâre a unor recorduri mondiale.
Nu în ultimul rând, evenimentul va cuprinde numeroase traininguri şi seminarii de specialitate, susţinute de experţi naţionali şi internaţionali în domeniu. Detalii suplimentare privind acest eveniment sunt disponibile pe site-ul organizatorului, la adresa:www.tigerclassic.ro
.
Sursa foto: http://www.tigerclassic.ro

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu